Події
Кримінал
Правоохоронець з Верхньодніпровська затримав злодія у вільний від служби час: деталі

Правоохоронець з Верхньодніпровська затримав злодія у вільний від служби час: деталі

Вчора, 6 серпня, близько 14:50, до поліції надійшло повідомлення про те, що з приміщення каси автостанції невідомий викрав гроші та мобільні телефони. Після скоєного підозрюваний втік та переодягнувся в інший одяг аби заплутати сліди та уникнути відповідальності.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Дніпропетровській області.

Поліцейські опитали свідків події, опрацювали відео з камер відеоспостереження та орієнтували на затримання зловмисника екіпажі патрульної поліції та поліцейських офіцерів громади.

«У вільний від служби час їхав з родиною на річку. По дорозі слідування побачив чоловіка, який поводився підозріло, постійно оглядався та намагався ховатися у кущах. Не випускаючи його з поля зору проїхав услід і вже ближче побачив, що за описом чоловік начебто схожий на зловмисника, який щойно пограбував касу на автовокзалі. Відреагував, не зволікаючи не на мить- наздогнав та затримав злодія», – розповідає поліцейський офіцер Верхньодніпровської громади Владислав Космина.

Поліцейський негайно повідомив про затримання злодія та передав його колегам.

Підозрюваним виявився 21-річний раніше судимий житель Кам`янського району. При собі чоловік мав викраденні мобільні телефони та пакет з одягом, в якому він перебував під час злочину. 

Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Читайте також:

До 25 тис. гривень: в Україні хочуть збільшити штрафи за російську музику в закладах;

Забезпечувала інформацією російські спецслужби: на Запоріжжі судитимуть очільницю Полтавського райсуду;

Водій загинув: у Павлоградському районі Skoda OCTAVIA зіткнулася з вантажівкою та з’їхала в кювет

2023-08-07 19:00:00
true
Відео Дня









Архів Новин